Şehi̇rlerarası Ambulans

Şehi̇rlerarası Ambulans

Şehi̇rlerarası Ambulans

  • Tarih: 14.10.2022

Şehirlerarası ambulans hizmeti için Turkuaz Team sizlerle.

Şehirlerarası Ambulans Hizmetl

Özel ambulans servislerimizde sizlerin talebi üzerine şehirlerarası nakil hizmeti de vermekteyiz. Şehirlerarası yolculuklarda araç içinde her türlü olası duruma önlem olarak fazladan çalışan ve fazladan şoförler olmalıdır. Yolculuklar uzun olduğunda ambulansların durdurulma ya da dinlenme gibi durumları yoktur. Bu yüzden araçlar içerisinde fazladan bir şoför olur, aracı kullanan şoförün yorulma ve dinlenme durumlarında görevlendirilen öbür şoförümüz aracı sürmeye devam etmektedir. 

Şehirler Arası Hasta Nakil Ambulansı

Şehirlerarası hasta nakli yapacak araçlarımızın belirli donanımlara sahip olması gerekmektedir. Araçlarımız Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlıdır ve 5 yıldan fazla görev halinde olan araçlar daha fazla görevlere devam etmemektedir. Sağlık Bakanlığı onayıyla ruhsat almış araçlarımızın en az 2 yılda bir denetlenip kontrol edilmesi gerekmektedir. 

Turkuaz Team Ambulans adı altında hizmet veren tüm araçlarımızın gereken raporları tam ve eksiksizdir. Araçlarımızda, şehirlerarası hasta nakillerinde ve şehir içi nakillerde hastanın gereken tüm ilk yardımını karşılayabilmek için ekipmanlarımız eksiksiz bir şekilde bulunmaktadır. Araçlarımız boy, genişlik ve derinlik bakımından tamamen standartlara uygun ve hastalarımızın konforu açısından yeterli derecede tutulmaktadır. Araçlarımızda ışıklandırma ve ses sistemleri tamdır ve trafik gibi etkenlere takılmamak için kullanılmaktadır. Hasta nakil ambulansı için bizi arayın.

Özel Ambulans Hizmeti

Hastalar şehirlerarası nakledilirken tedaviden kopmamalılardır ve gereken ilk yardımı en doğru şekilde almaları şarttır. Yapılacak olan ilk yardım tedaviyi geriletmemelidir ve bundan dolayı hastaya ilk yardımı gerçekleştirecek olan sağlık çalışanlarının deneyimli ve donanımlı olması gerekmektedir. Turkuaz Team Ambulans servisleri olarak çalışanlarımızın deneyimi konusunda sizlere garanti vermekteyiz. Ambulanslarımızda gerekli tüm teknik araçlar bulunmaktadır. Ambulans sedye girişlerimiz standartlara uygun şekilde dizayn edilmiştir. Her çalışanımızın kullanımına uygun telsizler bulunmaktadır. Çalışanlarımız ile şoförlerimizin uzun yol nakilleri sırasında iletişime geçebilmesi önemli olduğundan, araç içerisinde haberleşme sistemimiz bulunmaktadır. Şehirlerarası özel ambulans nakillerimizin ücretlendirmeleri, hastanın ekstradan ihtiyaç duyacağı tıbbi ekipmanlara göre değişmektedir. Şehirlerarası yolculuklara çıkmadan önce ambulanslarımızın gerekli belgeleri alması şarttır. Km başına ücretlendirme yapılmaktadır.

Özel Ambulans Telefonu

Özel ambulans için telegon numaramız 0(212) 909 01 12...

Bizlerden hizmet almak istediğinizde en az iki gün öncesinde iletişime geçip nakil bilgilerinden bizleri haberdar etmeniz bizim için önemlidir. Hastanın ilk yardım süresince ihtiyaç duyacağı tüm ekipmanların bulunması yanı sıra hastalığa bağlı olarak özel tıbbi ekipmanları olup olmadığını bilmek ve bunları eksiksiz bir şekilde araçlarımızda bulundurmak bizim görevimizdir. Özel tıbbi ekipmana göre fiyat değişmekle beraber bu malzemelerin ve araçların içerisinin hijyenik tutulması ve düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir. Turkuaz Team Ambulans olarak ihtiyaç duyacağınız her türlü hizmeti ve hijyeni sizlere sunmaktayız.

 Ankara Şehirler Arası Özel Ambulans

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp