Özel Ambulans

Özel Ambulans

Özel Ambulans

  • Tarih: 02.11.2022

Özel ambulans hizmetleri ile Turkuaz Team sizlerin hizmetindedir.

ÖZEL AMBULANS

 Özel ambulans firmalarının işlemlerini yapabilmesi için bakanlık tarafından izinli olması gerekmektedir. Kullanılan ambulansların donanımları, personellerin eğitim durumları, sağlık alanında tecrübesi, araçların bakım durumu gibi birçok konuya dikkat edilmelidir. Ayrıca özel ambulans firmalarının her türlü sağlık sorununa karşı kesintisiz donanımlı olması da gerekmektedir.

Özel ambulans Nedir Ne İşe Yaramaktadır?

Özel ambulans diğer normal ambulanslar gibi hizmet veren araçlardır. Özel ambulansın normal ambulanstan farkı kişiye özel ihtiyaç halinde hizmet verebilmesidir. Yani istenilen vakit özel ambulans kapıya kadar gelecektir. Normal ambulanslar bazen aksamaya uğrayabilir. Bu durum kötü sonuçların da çıkmasına sebep olacağı için bu durumda özel ambulans devreye girmektedir. Görüldüğü üzere özel ambulans hizmeti olağandışı durumlarda cankurtaran görevi görüp yaşam kalitesini artıran bir hizmettir. 

Tam Donanımlı Özel ambulanslar ve Uzman Bir Ekip

Özel ambulans içerisinde eğitim almış deneyimli bir ekip yer almaktadır. Normal ambulanslardan farklı olarak bu kişiler sıradan değil her türlü konuda faydası dokunacak kişilerdir. Bu durum da özel ambulansı farklı bir konuma getirmektedir.

Özel ambulansın İçerisinde Kimler Bulunmaktadır?

  • İlk yardım teknisyeni,
  • Uzman doktor,
  • İlk yardım eğitimi almış özel şoför,

Özel ambulansın içerisinde teknoloji ve donanım bakımından da üst seviyede ekipman bulunmaktadır. Böylece özel ambulansın kalite açısından verimi yüksek düzeyde artış göstermektedir.

Özel ambulansın Ne Gibi Avantajları Bulunmaktadır?

Özel ambulans hizmetinin çok sevildiği ve yaygın olarak tercih edildiği bilinmektedir. Çünkü bu hizmetin çokça önemli avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlardan ötürü özel ambulansa sıklıkla ihtiyaç olduğu görülmektedir. Verilen hizmetin profesyonel olması ve güvenilir olması insanları memnun etmektedir. Ayrıca özel ambulansta görevli olan ekip zaman zaman yeni eğitimler alarak farklı hizmetlere de hazır hale gelmektedirler.

Özel ambulans hizmeti aynı zamanda da ambulans kiralama hizmeti de sunar.  Özel bir etkinlik ya da merkez için ambulans kiralama hizmeti yapılacağında öncelik olarak ambulans kiralama firmasının araçları kontrol edilmelidir. Acil sağlık hizmetlerinde kullanılacak ambulansların donanım ve teknik olarak her şeye hazır halde olması gerekmektedir. Saliselerin dahi önemli olduğu acil hasta ulaştırma çalışmalarında öncelikle araçların teknik özellikleri çok önemlidir. Kullanılacak olan araçların motor ve teknik tıbbi ekipman olarak her türlü talebi karşılayacak şekilde bulunması gerekmektedir. Araçların bakımlarının düzenli yapılmaması halinde hasta transferi aşamasında gecikmeler ya da teknik arızalar olabilmektedir. Bu durum hastaların gereken tıbbi müdahaleyi zamanında almasını engellemektedir.

Özel Ambulansın Avantajları

  • İlk yardım müdahalesinin zamanında yapılmasına olanak sağlar,
  • Zamandan tasarruf etmeyi sağlar,
  • Güvenilir bir şekilde hizmet alabilmeyi sağlar,
  • Acil durumlarda normal ambulans beklemeyi gerektirmemiş olur,
  • Trafiği yoğun şehirlerde hızlı hareket edilip hızlı bir şekilde hastayı hastaneye ulaştırır,
  • Şehir içi veya şehir dışına nakil yapma imkanı sağlar.

Özel Ambulans Hizmetleri

Sağlık sektörünün olmazsa olmaz hizmetlerinden biri olan ambulans servisimize kolaylıklar getirdik. Turkuaz Ambulans olarak sizlerin çok daha rahat edebilmesi için hazırladığımız özel ambulans servisimizi hizmete sunduk. Özel ambulanslar prensip olarak nakil ambulanslarla aynı çalışmaktadır.  Özel ambulans hizmetimiz nakil ambulans hizmetimizle birebir aynı prensiple çalışmakla beraber, sizlere özel olup içerisinde çok daha fazla imkan barındırmaktadır. Normalde nakil ambulansları sizleri en yakın hastaneye götürmekteyken, özel ambulans servislerimizle nakilinizi dilediğiniz hastaneye yapmaktayız. Hastaneden eve, evden hastaneye veya hastaneden hastaneye nakil gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda şehirlerarası ve şehir içi nakil hizmeti de sunmaktayız.

Sizler için en iyi hijyen koşullarını sağlayarak, deneyimli personellerimizle birlikte nakil işlemlerinizi en hızlı ve güvenilir yollarla yapmak için hizmet veriyoruz. Fiyatlarımız nakil mesafesine göre değişmekle beraber sizlere en uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz. Bize numaralarımızdan ulaşabilir, aklınıza takılan soruları mail yoluyla iletebilirsiniz. Ambulanslarımızda ilk yardım uygulamaları için en temiz ve yüksek kaliteli aparatları kullanmaktayız. Araçlarımız hizmetimizin kalitesini yükseltmek amacıyla en yeni ve en kapsamlı araçlar arasından seçilmiştir. 

Hasta Nakil Ambulansı

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri olarak sizleri temin ederiz ki, ambulans servisleri hastanelerden bir önceki en önemli adımdır. Ambulans içerisinde yapılacak olan ilk yardım için gerekli alan ve malzemelerin sağlanması çok önemlidir. Aynı zamanda ambulans içerisindeki sağlık hizmetlilerinin deneyimli ve soğukkanlı hareket etmeleri gerekmektedir. Özel ambulanslar nakil ambulanslarından farklı olarak, ilk yardım alanı ve malzemeleri açısından ekstradan imkan sağlamaktadır. Nakil ambulansları sizleri bulunduğunuz en yakın hastaneye sevk etmekteyken özel ambulanslar sizleri istediğiniz hastanelere götürmektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı olan özel ambulans servislerimizde en donanımlı sağlık çalışanlarımız bulunmaktadır. Her türlü rahatsızlığınız ve hastalığınız için tüm gerekli ekipmanları araçlarımızın her birinde bulundurmaktayız. Hijyen önlemleri en üst safhada olmakla beraber araçlarımız ve ekipmanlarımız düzenli ve detaylı bir şekilde dezenfekte edilmektedir. Özel ambulans servislerimiz için kullandığımız araçlarımız hem genişlik hem de model olarak en son ve en kaliteli modelli araçlardır. Araçlarımız şehirlerarası yolculuklara da imkan tanıdığından dolayı, her ihtimale karşın yedek bir şoför bulundurmaktadır. Sağlık çalışanlarımız deneyimleriyle birlikte sizlerin ihtiyaç duyabileceği ekipmanları her zaman ambulansın içerisinde bulundurmanın yanında, araç içerisinde hijyenik kuralları göz önünde bulundurmaktadır. Önce sağlığınız sonrasında konforunuz için özel ambulans servislerimizle sizlere en iyi hizmeti vermek tek amacımız.

Özel Ambulans Telefon numarası

Özel ambulans telefonu için sitemizin iletişim bölümüne bakabilirsiniz. Web sitemizde bulunan 02129090112 numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda sorularınız için bize info@turkuazteam.com.tr adresinden mail de yollayabilirsiniz.

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp