Sabi̇t Nokta Ambulans Hi̇zmeti̇

Sabi̇t Nokta Ambulans Hi̇zmeti̇

Sabi̇t Nokta Ambulans Hi̇zmeti̇

  • Tarih: 06.11.2022

Sabit nokta ambulans hizmeti için özel ambulan mı kiralamak istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Turkuaz Team Ambulans hizmetleri yanınızda.

Sabit Nokta Ambulans Hizmeti

Turkuaz Ambulans olarak sizlere sabit nokta ambulans hizmetleri sunuyoruz. Özel ambulans hizmetlerimizde sabit noktalar için kiralamak istediğiniz ambulansları istediğiniz yere gönderiyoruz. Spor salonları, spor maçları, sosyal etkinlikler, alışveriş merkezleri, hastaneler, şantiyeler, fabrikalar ve her türlü risk oluşturabilecek etkinliklerde bizleri arayarak özel ambulans servislerimizden faydalanabilirsiniz. Turkuaz Ambulans özel ambulans servislerinden faydalanmak için sayfamızda bulunan iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sağlık kuruluşuna ya da şehir merkezine uzak olan bölgelerde, sağlık hizmetlerimizden faydalanmak için bizlere ulaşabilirsiniz. Hizmetlerimizden faydalanmak istediğinizde bize ulaşarak adres belirtmeniz yeterli.

Özel Ambulans Kiralama

Sosyal etkinlik gibi kalabalık olacak durumlar için bizleri en az 2 gün önceden arayarak bilgilendirirseniz seviniriz. Etkinliğe katılan insanların yaş grupları, varsa kronik rahatsızlıkları gibi bilgileri bizlerle paylaşarak ekipman konusunda hazırlıklarımızı yapmamız konusunda bize yardımcı olabilirsiniz. Hasta nakil araçlarımız, sizlerin sağlığı ve konforu için en uygun şekilde dizayn edilmiştir. Araçlarımız gerekli ilk yardım ve tıbbi müdahaleler için geniştir. Çalışanlarımız mesleklerinde deneyimlidir ve adresinize yollayacağımız her bir ambulans içerisinde en az iki adet sağlık çalışanı bulunmaktadır. Araçlarımızın içerisindeki tüm malzemeler düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Hasta nakli sırasında yaşanabilecek tüm aksilikler yola çıkmadan önce gözden geçirilir ve ortadan kaldırılması için önlem alınır. Özel ambulanslarımızın içerisinde her türlü tıbbi ekipman bulunmaktadır.

İsveç'teki Türk hasta ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi

Çalışanlarımız deneyimli ve soğukkanlı bir şekilde nakliniz sırasında sizlere en doğru ilk yardımı yapmak üzere yola çıkmaktadır. Sabit noktalar için kiralayacağınız ambulanslarımız önceden hazır hale getirilmektedir. Herhangi bir acil durumda hastayı ambulansta en güvenli şekilde muhafaza edebilmek için çalışanlarımız ve araçlarımız hazır konumda beklemektedir. Araçlarımız içerisinde her türlü duruma tedbir amaçlı, sağlık personeli ile şoför arasında iletişim kurmayı ve sağlık çalışanlarının kendi aralarında iletişimi sağlamalarına yarayacak telefon ve telsiz gibi ekipmanlar mevcuttur. Turkuaz Ambulans ile yapacağınız sabit nokta ambulans kiralama hizmetlerinin ücretleri, sağlık çalışanlarımızın araçta bulundurduğu ve kullandığı donanıma göre değişebilmektedir. Sabit ambulans hizmeti için kiralayacağınız özel ambulanslarımızın, sabit noktada kalma süresine göre de ücretlendirme değişebilmektedir. Bu ücretlendirmeler en uygun rakamlarda tutulmaktadır.

 

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp