Ambulans Ki̇ralama

Ambulans Ki̇ralama

Ambulans Ki̇ralama

  • Tarih: 12.11.2022

Ambulans kiralama hizmetleri için Turkuaz Team hizmetinizdedir. Sizlere profesyonel özel ambulans hizmeti verilir.

Ambulans Kiralama Hizmeti

Yıllardır işlerinde deneyim kazanmış disiplinli çalışanlarımız ile Turkuaz Ambulans olarak sizlere ambulans hizmeti vermekteyiz. Sizler için web sayfamızda bulunan iletişim bilgileri ile sizlere hizmet veriyoruz. Özel ambulans servislerimiz için ayırdığımız araçlarımız son model araçlardan seçilmiş olup, ilk yardım ve tüm tıbbi müdahale için en uygun büyüklüktedir. Araçlarımızın içinde hastanın ihtiyacını karşılamak için bütün tıbbi ekipmanlar bulunmaktadır.

Araçlarımız içerisinde ana sedye, boyunluk seti, aspirasyon kateterleri, enjektörler, diagnostik set, idrar sondaları, idrar torbası, kelebek seti, kombine sedye, portatif oksijen tüpü, aspiratör cihazı, oksijen maskeleri, sabit oksijen tüpü ve prizi, termometre, temel tıbbi malzeme çantası, stetoskoplu tansiyon aleti ve hastalığa göre gereksinim duyulabilecek tüm malzemeler mevcuttur. Aynı zamanda hastanın durum takibi için gereken monitör ve iletişim için gerekebilecek tüm telsiz ve telefonlar bulunmaktadır.

Özel ambulans servislerimizden faydalanacağınız zaman her araç içerisinde en az 2 sağlık personeli bulunmaktadır. Bizleri arayıp hizmet alacağınız zaman araçlarımız en kısa sürede sizlere ulaşıp gereken ilk yardım ve hasta nakil işlemlerini gerçekleştirmektedir. Turkuaz Ambulans aracılığıyla alacağınız özel ambulans servislerinde, hastaneden hastaneye, evden hastaneye, hastaneden eve nakilleriniz gerçekleştirilir. Acil durum oluşmadığı sürece hasta nakil işlemlerinizi istediğiniz yere gerçekleştirebiliyoruz. Hastaneye sevk edileceğiniz zaman gideceğiniz hastaneyi kendiniz seçebiliyorsunuz. Şehirler arası yolculuklarınızda sizler için gerekebilecek tüm tıbbi ekipman ve yedek şoförlerimiz araç içinde mevcut olmakta. Özel ambulans servislerimizden sosyal etkinliklerde de faydalanabilmektesiniz.

2020'de kamuya 2596 araç alınacak (Yarısı ambulans) | NTV

Özel etkinlikler, spor etkinlikleri ve çoklu ambulans ihtiyacı durumlarınızda Turkuaz Team Ambulans ile iletişime geçebilirsiniz. Bizleri açık olan hattımızdan arayarak ambulans kiralamak istediğiniz durumları haber edebilirsiniz. Özel ambulans ücretlendirmelerimiz gerektirdiği tıbbi müdahalelere ve yapılacak yolculuğa göre değişmekte olup, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilmeniz için en uygun fiyatlarda tutulmaktadır. Her türlü acil ihtiyacınızda ve olası ihtiyaç önlemlerinde Turkuaz Team Ambulans ile sağlık hizmeti alabilirsiniz. Ambulanslarımızın araç kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır ve araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Turkuaz Ambulans ile görüşüp ambulans kiralayacağınız zaman sağlık personellerimiz araçları en uygun şekilde hazırlayacaklar ve araç içerisinde eksiksiz bir şekilde tıbbi ekipmanı bulunduracaklar. Hastalarımızın nakilleri sırasında en uygun ilk yardımı uygulamak ve hastayı varış noktasına en kısa sürede en iyi hizmetle ulaştırmak bizim görevimiz. Deneyimli çalışanlarımızla birlikte sizlere en kaliteli sağlık hizmetlerini sun

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp