Tıbbi̇ Bakım Hi̇zmetleri̇

Tıbbi̇ Bakım Hi̇zmetleri̇

Tıbbi̇ Bakım Hi̇zmetleri̇

  • Tarih: 14.01.2022

Tıbbi bakım hizmetleriminden faydalanmak için bizi arayabilirsiniz.

Tıbbi Bakım Hizmetleri

Evinizde veya iş yerinizde hastaneye gitmeye ve sıra beklemeye son. Artık ihtiyacınız olan tıbbi bakım hizmetleri bir telefon kadar yakınınızda. Enjeksiyon ve serum takma işlemleri, kan alma, yara bakımı, pansuman gibi tüm tıbbi bakım ihtiyaçlarınızın hastaneye gitmeye gerek kalmadan karşılanması için hizmet veriyoruz.

Tıbbi Bakım İçin Turkuaz Team

Özel ambulans servislerimizden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Turkuaz Team Ambulans olarak ihtiyacınız olan her türlü tıbbi bakımı karşılıyoruz. Telefon hatlarımız sizler için açıktır. Tıbbi bakım için bizleri aradığınızda en hızlı şekilde sizlere ulaşmaktayız. Çalışanlarımız ihtiyacınız olan tüm ekipmanla birlikte sizlere hizmet vermek için yola koyulmakta. Hastaneye gidemediğiniz, çeşitli rahatsızlıklardan dolayı evden ya da iş yerinden çıkamadığınız durumlarda sizlere hizmet veriyoruz. İş yerinize, evinize ve ihtiyacınız olan her yere gelerek tıbbi bakım ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Enjeksiyon işlemleri, tansiyon ölçme işlemleri ve daha birçok ihtiyacınızı karşılamanızda sizlere yardımcı olmaktayız. Hastaneye giderek sıra beklemek istemediğinizde, ayağa kalkmaya ya da taşınmaya gücünüz olmadığında Turkuaz Ambulans ile iletişime geçebilirsiniz. Hastaneler bulunduğunuz bölgeye uzak kalıyorsa, yol süresince tedavinizin aksamaması için tıbbi bakım desteğini ayağınıza getiriyoruz. Gerek fizik tedavi, gerek tansiyon kontrolleri gibi birçok ihtiyacınızı karşılıyoruz. Her türlü tıbbi bakım ve ilk yardım servisimizden faydalanmak için bizleri arayıp haber vermeniz yeterli. Turkuaz Ambulans olarak sadece bir telefon uzağınızdayız.

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp