Kurumsal Özel Ambulans Hi̇zmeti̇

Kurumsal Özel Ambulans Hi̇zmeti̇

Kurumsal Özel Ambulans Hi̇zmeti̇

  • Tarih: 20.10.2022

Kurumsal Özel Ambulans Hizmeti

Bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bizleri arayıp ihtiyacınızı belirttiğiniz zaman araçlarımız tam donanımlı şekilde sizlere hizmet sunmak için yola koyulmaktadır. Araçlarımız bizleri aradığınız andan itibaren en hızlı şekilde adresinize ulaştırılır. Sağlık Bakanlığı onayıyla hizmetlerinize sunduğumuz araçlarımız ilk yardım ve düzenli kontrol gerektiren her durum için uygun boyuttadır. Araç içerisinde en az 2 adet sağlık çalışanı bulunmaktadır. Araçlarımız her türlü teknolojik ve tıbbi müdahale donanımına sahiptir. Gerçekleştireceğiniz ve sağlık desteği gerektirebilecek sosyal etkinlikler, kurumsal hizmetler için Turkuaz Ambulans ile iletişime geçebilirsiniz.

Hastane, şantiye, fabrika, maden çalışmaları, spor müsabakaları, sosyal etkinlik gibi kurumsal bölgelerde ambulans ve sağlık çalışanı ihtiyacınızı karşılamaktayız. Hastanelerden uzak, şehir merkezinden uzak etkinlikler için sizlere ambulanslarımızı kiralayabilmekteyiz. Böylece olası sakatlıklar, ilk yardım gerektirecek durumlar ya da kronik rahatsızlıkların oluşturabileceği olası sorunları zaman kaybetmeden çözmek için bizleri arayabilirsiniz. Hatlarımız sizler için açıktır, bilgi almak ya da ambulans kiralamak için bizleri aramanız yeterli. Kurumsal çalışmalar için gereken tüm ekipman ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlarına sahibiz.

Şehirlerarası Ambulans

Şehirlerarası hasta nakil işlemleri fazlasıyla hassas bir konudur ve nakli gerçekleştirecek ekipler tarafından çok dikkatli olunması gerekir. Hastanın nakil süresince tedaviden kopmaması gerekmektedir. Aynı zamanda nakil süresince gereken tüm tıbbi işlemler hastanın tedavi sürecini de etkilemektedir. Şoförler işlemi hızlı gerçekleştirmelidir ancak hastanın durumu göz önünde bulundurulmalıdır ve yolculuk buna göre tamamlanmalıdır. Bu süreçte sağlık ekiplerimiz hem hastanın güvende olmasını sağlamalıdır hem de hijyenik koşulları korumalıdır.

Turkuaz Ambulans ile yapacağınız şehirlerarası hasta nakil işlemlerinde en güvenli ve en kaliteli hizmeti almaktasınız. Araçlarımız düzenli kontrollerden geçmektedir ve güvenliğiniz için en uygun biçime getirilmektedir. Araçlarımız, konforlu alanları ile hastalarımız için en iyi servisi sunmaktadır. Araçlarımızın içerisindeki sağlık çalışanlarımız yıllardır alanında deneyim kazanmış ekiplerdir. Yedek şoförler ile şehirlerarası naklinizin gecikmesi önlenmiştir. Yolculuk esnasında bir şoför aracı sürmekten yorulduğunda, öbür şoför direksiyonun başına geçer ve böylece mümkün olan en kısa sürede hasta nakil işlemi tamamlanır. Şehirlerarası nakil işlemleriniz için Turkuaz Ambulans ile tüm hatlarımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri İletişim
Turkuaz Team Ambulans Hizmetleri WhatsApp